top of page
2021 dalyviai
2021 11 10, Kempinski viešbutis, Vilnius
Prizininkai:
1 vieta: ŠOKOLADINIS GRIKIŲ DESERTAS IR BARBEITO MALVASIA RESERVA 10 YEARS (Madeira)
Restorano „Dine“ komanda: konditerė Barbora Inciūtė-Čepulionienė ir someljė Arminas Darasevičius
2 vieta: SLYVA IR PODERE CASACCIA SITUA NOBILIS IGT PASSITO 2012
Restorano „14horses“ komanda: konditeris Vilius Uljanovas ir someljė Simonas Laukaitis
3 vieta: MOČIUTĖS PUODYNĖ IR QUERCIAVALLE VIN SANTO DEL CHIANTI CLASSICO; DUETAS IR CHATEAU DERESZLA TOKAJI FURMINT
Skirta net dviem komandoms – restoranams „Surr“ (konditerė: Džesika Sokolovaitė, someljė: Francesco Di Marco) ir „Old Town Grill“ (konditerė: Ivona Cibulskienė, gėrimų ekspertai: Martynas Morkūnas, Miglė Kulbušauskaitė)
Specialiųjų nominacijų laimėtojai:
Lietuviškiausias derinys: JUODASIS KALNAS IR COLLI EUGANEI MOSCATO FIOR D'ARANCIO
Viešbučio restorano “Juodasis kalnas„ komanda: vyno ekspertas Donatas Kucikas ir konditeris Tomas Petrikas
Lengviausias derinys: ĮKVĖPIMAS IR CHAMPAGNE POL ROGER RICH DEMI-SEC
Jungtinė komanda: restorano “Arrivee„ konditeris Evaldas Juška (Arrivee) ir “Vyno klubo„ vyno ekspertas Andrius Pagojus (Vyno klubas)
Publikos simpatija: IŠ AVILIO IR KRACHER CUVEE BEERENAUSLESE BURGENLAND 2017
Šv. Ignaco Lojalos studentų komanda „Studentjė“: Lukaš Palkovski, Saulė Koženiauskaitė, Rokas Kazlaukas, Roberta Statkevičiūtė ir „Vyno klubas“ vyno ekspertas Petras Jarašūnas
Čempionato vynas: BARBEITO MALVASIA RESERVA 10 YEARS
Tiekėjas: „Vyno klubas“
Komanda: Restoranas „Dine“
Specialioji nominacija „Už drąsą“
Komanda „Aš toks kaip ir tu“ (Reda Tiškutė, Alfredas Šimas, Grytė Bezarienė, Giedra Sadauskienė)
Vynas: Artis Chardonnay, 0,5% (nealkoholinis)
Kiti dalyviai:
Derinys: Juodoji vyšnia ir Marques de Grinon Graciana, Ispanija
Komanda: Vanilinis pipiras (someljė Albertas Koncijalovas, Jevgenijus Michejonok, konditerė Kotryna Pliuskaitė, Dovilė Piliponytė
Derinys: Pažaislio medutis ir Pažaislio obuolių ir gudobelių vynas ,,Širdies duona"
Komanda: restorano „Monte Pacis“ komanda (someljė Indra Ramanauskienė, konditerė Gintarė Kundrotaitė)
Derinys: Kilmingasis ir jūra kartu su Villa Maria Noble Riesling Botrytis Selection 10%
Komanda: restorano „ToLi nuo klasikos" įkūrėja - šefė Lina Žilevičė ir vyno ekspertė Viktorija Pranevič
Derinys: Desperado ir Jeff Carrel Morillon Blanc 2020
Komanda: restoranas „Pink&Yellow“ (Ignas Repšys ir Agnietė Ašmenaitė)
Derinys: Perla ir Ariats Sweet Kakhani Reserve
Komanda „Seaside“: konditerė Jelena Aleksandravičienė ir vyno ekspertas Garnik Kazarian
Derinys: Sūkurys ir CARM LBV Portas 2012
Komanda „Nuolat tobulėjantys“: Mantas Anza ir Lukas Mačiulaitis
Derinys: Medaus magija ir Kidulių krašto tradicinis midus 2017
Komanda „Korys“: Sigita Malinauskaitė ir Ridas Baranauskas
bottom of page