Meet the winners
2024
Petit Doux šaltalankių ir svarainių ledai ir Knipser Petit Doux 2023
Vyno baro „Somm“ komanda: Algimantas Kviklys, Ingrida Komisarovaitė, Ignatij Semionov, Neringa Benaitytė.
2023
Saliero gumbo ledai ir Pol Roger Rich Demi Sec NV
Restorano „Vila komoda“ komanda (Martynas Meidus, Gabrielė Gofmanė, Modestas Vasiukas, Karolina Vičiūtė) ir „Vyno klubo“ ekspertė Daiva Mumgaudienė
2022
Medaus Parfė ir Markus Molitor Wehlener Sonnenuhr Riesling Auslese Mosel 2018
Restorano „Telegrafas“ komanda – someljė Martynas Pravilonis, jaunesnysis someljė Ignatijus Semionovas ir konditeriai Vilius Ručinskas bei Milena Levaškevičiūtė.
2021
Chocolate buckwheat dessert and Barbeito Malvasia Reserva 10 Years
The team of Dine restaurant is pastry chef Barbora Inciūtė-Čepulionienė and sommelier Arminas Darasevičius.
2020
Chocolate cake and Chateau Dereszla Tokaji Szamorodni Sweet 2017
Evaldas Juška, pastry chef of Arrivée restaurant and Andrius Pagojus, wine expert of Vyno klubas.
2019
Vacherin and Vajra Moscato de Asti DOCG 2018
Evaldas Juška, pastry chef of Arrivée restaurant and Andrius Pagojus, wine expert of Vyno klubas.
2018
Brazdas and Poltsamaa Kuldne 2009
Nineteen18 restaurant team: Vita Bartininkaitė
and Vidmantė Šukytė.
More...
2017
Gaivà and Prunotto Moscato de Asti DOCG
Time restaurant team: Ignas Višinskas,
Jelena Orlovich, Zoya Zakiyeva
More...
2016
Apple pie and Chateau Derezla Tokaji Aszu 5 puttonyos 2007
Team Stebuklų klubas: Andrius Pagojus, wine expert Vyno klubas and pastry chef of restaurant Stebuklai, Agnė Žukovskytė.
More...
2015
And everything that is delicious is delicious (apples) and Amber Sin Apple Icewine
Time restaurant team: Andrius Kubilius, Audrius Simpukas, Andrej Anisko.
More...
2014
Local delight and Kracher Zweigelt Auslese Burgenland 2009
Dublis restaurant team: Gaspar Fernandes
and Justina Golumbeckaitė.
More...
2013
Autumn note and Roses Porto White
The team of the restaurantIDW esperanza: Renatas Jauniškis and Justinas Kapkovičius.
More...
2012
Late picking and Kracher Auslese 2010
Time restaurant team: Arminas Darasevičius, Egidijus Lapinskas and Renata Ozarovska.
More...
2011
Persimmon and Ca dei Mandorli Moscato Passito 2001
The team: Vytautas Samavičius, pastry chef of La Cle; restaurant and Andrius Valčiukas, wine expert of Vyno klubas.
More...
2010
Chocolate Bomb and Zind Humbrecht Gewurztraminer Turckheim 2007
Team: Vyno klubas wine expert Rasa Starkuvienė and food expert Milda Sužiedelytė.
More...